Plug-in Pest Free – Ongediertebestrijding

Milieuvriendelijke ongediertebestrijding en -preventie zonder giftige stoffen

Milieuvriendelijke ongediertebestijdingPlug-in Pest Free heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd en is daarnaast gediplomeerd ongediertebestrijding technicus. Duurzaamheid en het milieu zijn de passies van Plug-in Pest Free.

Wij zijn er van overtuigd dat er heel veel processen (waaronder ongediertebestrijding) anders, milieuvriendelijker kunnen!

Hygiëne en ongediertebestrijding/-preventie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij willen u graag helpen met het oplossen van vraagstukken met betrekking tot hygiëne en (milieuvriendelijke) ongediertebestrijding. Wij gebruiken daarbij een andere werk- en denkwijze, waarbij ook samenwerking met en betrokkenheid van uw medewerkers essentieel zijn binnen onze GPM methodiek. Soms is dit confronterend, maar altijd eerlijk en gericht op het belang van uw bedrijf of organisatie.

Milieuvriendelijke ongediertebestrijding en -preventie op basis van GPM

Milieuvriendelijke OngediertebestrijdingGPM (Gifvrij Plaagdier Management) is ontstaan uit de vraag en behoefte van bedrijven die wettelijk aan ongediertebestrijding/-preventie moeten doen. De GPM methodiek omvat een aantal technieken waarmee op een totaal milieuvriendelijke, gifvrije manier ongedierte zoals ratten, muizen en kakkerlakken worden verjaagd, gevangen en beheerst.

Gifvrij Plaagdier Management is een initiatief van Plug-in Pest Free Benelux. Plug-in Pest Free zet zich in om het gebruik van pesticiden zoals rodenticiden uit te bannen. Pesticiden zijn giftige stoffen die gemaakt zijn om te doden en daarom gevaarlijk en slecht zijn voor onze gezondheid, het milieu en het ecosysteem.

Milieuvriendelijke ongediertebestrijding en -preventie met Plug-in Pest Free

milieuvriendelijke ongediertebestrijdingVoorkomen is beter dan bestrijden. Optimale ongediertepreventie voorkomt dat u uw toevlucht moet nemen tot ongediertebestrijding. Ongediertepreventie moet dan wél duurzaam, veilig en milieuvriendelijk zijn. Conventionele ongediertebestrijding is dat absoluut niet. Gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen is nooit een duurzame oplossing en is ook nog eens zeer belastend voor het milieu. Wij gebruiken bij onze ongediertebestrijding en -preventie dan ook het duurzame, milieuvriendelijke ongediertebestrijdingsmiddel Plug-in Pest Free.

Milieuvriendelijke, gifvrije ongediertebestrijding voor de zakelijke omgeving

De Commercial units van Plug-in Pest Free worden met groot succes ingezet in onder andere hotels, casino’s, fabrieken, bedrijfshallen, restaurants, ziekenhuizen, bakkerijen en supermarkten.

Voor meer informatie >> website Plug-in Pest Free

Plug-in Pest Free staat ook op De Duurzame Kaart

Spaar het milieu en gebruik óók gifvrije en milieuvriendelijke ongediertebestrijdingsmiddelen!

Milieuvriendelijke ongediertebestrijding - ongediertebestrijdingsmiddelen

Leverancier duurzame diensten