Sundara – Biologische wijnen

Biologische wijnen voor de zakelijke markt (horeca, cateraars, etc.)

Biologische wijnenAl 10 jaar is Sundara actief in heel Nederland en levert met veel succes een zeer uitgebreid assortiment van biologische wijnen. Sundara selecteert deze biologische wijnen op basis van een hoge en constante kwaliteit, waarnaast ook een in Europa goedgekeurd biologisch keurmerk als voorwaarde wordt gesteld.

Biologische wijnen op basis van respect voor het milieu

Alle door Sundara geleverde biologische wijnen worden geteeld in een levende, evenwichtige grond, waarbij rekening wordt gehouden met de natuurlijke cycli van het biologisch leven en het milieu wordt gerespecteerd.

biologische wijnenDe biologische wijnen van Sundara komen uit vrijwel alle wijnproducerende landen. Naast het feit dat de biologische wijnen gecertificeerd moeten zijn met een in Europa goedgekeurd biologisch keurmerk, moeten alle eventuele tussenhandelaren, opslagplaatsen, etc. een Skal-certificering hebben (ketenbeheersing). Uiteraard beschikt Sundara zelf ook over een Skal-certificering.

Naast biologische wijnen levert Sundara ook verschillende sterke dranken die op biologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden in landen als Engeland, Paraguay en Brazilië.

Voor meer informatie >> website Sundara

Voor Biologische wijnen dus… Sundara!

Sundara staat ook op De Duurzame Kaart

Leverancier duurzame producten

biologische wijnen