Onderneem nú actie !

Onderneem nú actie, want… #WeDontHaveTime !

Onderneem nú actie, want #WeDontHaveTime ! Op 22 april 2018 (Dag van de Aarde) werd – tijdens een LIVE uitgezonden ´Climate Conference´ met keynote sprekers en panelleden van over de hele wereld – een nieuw wereldwijd klimaat(actie)platform geannonceerd: ´We Don´t Have Time`

PS: Als de boven aangegeven video op YouTube niet direct opstart, geef de voortgangsbalk van de video dan even een zetje naar rechts.

Wereldwijde ´awearness` vóórdat ´point of no return`wordt bereikt

De ambitie van het platform ´We Don´t Have Time`  is om ´s werelds grootste sociale netwerk te worden voor actie tegen klimaatverandering, met als doel om wereldwijd de nodige ´awearness` te bereiken vóórdat het ´point of no return` voor ons klimaat wordt bereikt.

De motivatie van de (Zweedse) initiatiefnemers vloeit met name ook voort uit het lage gevoel van urgentie binnen de politiek (die zich vanwege de relatief korte regeerperiode veelal op de korte termijn richt) en het feit dat de nieuwsmedia de oorzaken van klimaatverandering kennelijk niet ´sexy` genoeg vinden om er (voldoende) aandacht aan te besteden. Gevolg is, dat een (te) groot deel van de wereldbevolking zich niet of nauwelijks bewust is van de gevaren die onze wereld bedreigen én… van de oplossingen die er zijn om deze gevaren het hoofd te bieden.

Dáár wil het platform ´We Don´t Have Time` verandering in brengen door burgers, bedrijven en de overheid bewust te maken van de urgentie van de klimaatproblematiek, zodat we gezamenlijk de juiste keuzes kunnen maken voor onze toekomst (en die van komende generaties).

Door op onderstaande afbeelding te klikken komen de basis-mogelijkheden die het platform ´We Don´t Have Time` te bieden heeft in beeld:

Onderneem nú actie, want #WeDontHaveTime ! Dus… laten we nú actie ondernemen, want… #WeDontHaveTime !