Biologische Schoonmaakmiddelen

Biologische Schoonmaakmiddelen van BIOnyx

Biologische SchoonmaakmiddelenDagelijks gebruiken we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt.

Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zónder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Groot assortiment van biologische schoonmaakmiddelen

Het assortiment aan biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx omvat ondermeer:

  • Biologische Schoonmaakmiddelenvloeibaar wasmiddel
  • vloerreiniger
  • vaatwastabletten
  • gootsteenontstopper
  • sanitair reiniger
  • kunstgras reiniger
  • buiten-aanslag reiniger
  • natuursteen reiniger

Alle biologische schoonmaakmiddelen zijn sterk geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik.

Biologisch schoonmaakmiddelen ontzien het milieu

De biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx bestaan uit 100% natuurlijke grondstoffen en bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen en ruiken bovendien heerlijk fris. Door de natuurlijke werking, zijn de biologische schoonmaakmiddelen ook vriendelijk voor de gevoelige huid. Het afvalwater spoel je na het schoonmaken met een gerust hart door de gootsteen, want de BIOnyx producten zijn vrij van fosfaten en genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Doordat de vuiloplossers volledig worden opgenomen in de natuur, brengen de biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx geen schade toe aan flora en fauna.

Daarnaast zorgt BIOnyx ook voor een duurzaam productieproces voor haar biologische schoonmaakmiddelen. Stroombesparing is daarbij een belangrijk aandachtspunt, maar wat BIOnyx wél verbruikt is 100% zonne-energie. Verder wordt er gewerkt met recyclebare verpakkingen en een statiegeldsysteem. De flessen worden door BIOnyx hergebruikt en de klant draagt een steentje bij aan het verminderen van afval.

Voor meer informatie:
Website BIOnyx
info voor zakelijke gebruikers

Bescherm het milieu en gebruik óók biologische schoonmaakmiddelen !

Biologische Schoonmaakmiddelen

Leverancier duurzame producten