Taxi Electric – Duurzame Taxidiensten

Duurzame taxidiensten in de Randstad

Duurzame TaxidienstenTaxi Electric biedt duurzame, elektrische taxidiensten in de Randstad. Onze chauffeurs zijn behulpzaam en onze auto’s vriendelijk voor het milieu.

Door onze duurzame taxidiensten dragen wij bij aan een schoner Nederland.

Maatwerk duurzame taxidiensten voor de zakelijke markt

Duurzame TaxidienstenWij hebben onze propositie voor duurzame taxidiensten speciaal aangepast op de wensen van de zakelijke markt. Onze taxi’s zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke reizigers. Omdat onze auto’s fluisterstil rijden, kunt u ontspannen telefoneren.

Al onze taxi´s zijn standaard uitgerust met gratis Wi-Fi en de mogelijkheid te betalen met PIN en creditcard. Zakelijke klanten en hun relaties kunnen ook op rekening rijden. De klant ontvangt dan maandelijks een factuur. Deze kunnen we specificeren met ritinformatie en bijvoorbeeld een project- of kostenplaatsnummer.

Onze duurzame missie

Onze missie is om de meest innovatieve, klantgerichte en duurzame taxidiensten binnen de Randstad te leveren. We streven ernaar hoogwaardige services te verlenen met een minimale milieubelasting.

Een zo minimaal mogelijke milieubelasting is voor ons een duidelijke randvoorwaarde. Dit leidt tot innovatieve services, enthousiaste medewerkers en betrokken partners. Een ijzersterk fundament om als leverancier van duurzame taxidiensten op verder te bouwen.

Voor meer informatie >> website Taxi Electric

Voor duurzame taxidiensten in de Randstad… Taxi Electric !

Duurzame taxidiensten

Leverancier duurzame diensten