PaperWise ´Next Entrepreneur 2015`

duurzaam papier en kartonWij feliciteren onze duurzame partner PaperWise (leverancier van duurzaam papier en duurzaam karton) van harte met het winnen van de verkiezing voor ´The Next Entrepreneur 2015`. Een terechte winnaar! 

´The Next Entrepreneur` werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en is een initiatief van MKB-Nederland en de Rabobank voor startende ondernemers.

Duurzaam papier en duurzaam karton van PaperWise worden gemaakt van landbouwafval, bladeren en stengels die overblijven na de oogst. De ecologische voetafdruk is 47% kleiner dan dat van FSC papier van houtvezels en 29% lager dan gerecycled papier.

Duurzaam papier en karton van PaperWise worden geproduceerd in fabrieken in India en Colombia die van grote betekenis zijn voor de ontwikkeling van deze lokale communities. Er wordt geïnvesteerd in scholing en gezondheidszorg en het fabricage proces is gericht op veiligheid, zero waste en behoud van ecologie. PaperWise neemt haar ketenverantwoordelijkheid zeer serieus en ziet erop toe dat de productie volgens internationale MVO richtlijnen gaat en liefst nog beter.

Voor duurzaam papier en karton dus… PaperWise ! 

>> duurzaam nieuws <<