Ons social media netwerk

duurzaam nieuws binnen ons social media netwerkIedere dag verzamelen wij nieuws over ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en publiceren dit – naast berichten over ons platform zélf en de daarbinnen opgenomen Partners en Members – op onze bedrijfspagina´s op Twitter en Facebook, terwijl dit duurzaam nieuws ook wordt gedeeld binnen het Linkedin netwerk van de initiatiefnemer van ons platform.

Ook úw duurzaam nieuws binnen ons social media netwerk …?

Als u gebruik wilt maken van ons social media netwerk om nieuws op het gebied van duurzame ontwikkelingen en innovaties bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, dan kunt u ons een e-mail (< klik) sturen met inhoudelijke informatie over dit duurzaam nieuws.

Wij zullen dan – na screening op basis van onze plaatsingscriteria (mochten wij uw nieuws niet plaatsen, dan geven wij u ook aan waarom) – graag ook uw duurzaam nieuws (gratis) publiceren binnen ons social media netwerk, mét vermelding van uw naam/bedrijfsnaam.

PS:
Het door ons publiceren van specifiek (bedrijfs)nieuws over de eigen organisatie is uitsluitend voorbehouden aan de duurzame Partners en Members binnen ons platform.

Wij publiceren dus ook úw duurzaam nieuws binnen ons social media netwerk !