LED factory – Innovatieve LED toepassingen

Advisering, engineering en productie op het gebied van LED-toepassingen

LED toepassingenDe LED factory is gespecialiseerd in advisering, engineering en productie op het gebied van markt- en klantgerichte LED-toepassingen. Ons doel is om de ongekende mogelijkheden van LED-technologie, die nu soms nog futuristisch overkomen, te vertalen naar onze producten en diensten. Om dit doel te bereiken, hebben wij een aantal begrippen hoog in ons vaandel staan: Made In Holland, klantwens en kwaliteit.

  • Made in Holland: Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren zelf LED-armaturen, zowel voor onze eigen lijn, als voor derden. Dit doen wij voor afnemers  uit verschillende branches, uit het binnen- en buitenland.
  • Klantwens: Wij denken met onze klanten mee. Door onze flexibiliteit, ervaring en kennis van zaken kunnen wij uiteenlopende verlichtingsprojecten op verschillende niveaus en vanuit verschillende invalshoeken benaderen.
  • Kwaliteit: Door onze in-huis-engineering en productie garanderen wij topkwaliteit.

Innovatieve LED-toepassingen.
Onze missie
Er zijn een aantal waarden die wij belangrijk vinden: duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrouwbaarheid. Bij al onze bedrijfsactiviteiten zijn deze waarden de basis van ons handelen.

  • Duurzaamheid: LED-verlichting is energiebesparend, heeft een lange levensduur en bevat geen milieuvervuilende zware metalen.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Binnen ons bedrijf koppelen wij engineers aan laaggeschoolde medewerkers. Zo leren wij van elkaar en bovendien is ons personeelsbestand hierdoor een unieke mix van verschillende expertises en persoonlijkheden. Langdurig werkelozen bieden wij een stage of opleidingstraject, waardoor zij hun talenten kunnen (her)ontdekken. Zo vinden wij voor hen de beste plek binnen onze organisatie. Hierdoor kunnen wij beschikken over gemotiveerde vakmensen met liefde voor ons product, die gaan voor het meest optimale resultaat.
  • Betrouwbaarheid: In al onze producten, leveringen, afspraken  en processen streven wij naar 100% betrouwbaarheid. Wij vinden goede werkverhoudingen, zowel intern als extern, een must en daarom doen wij ons uiterste best om voor alle betrokkenen een maximaal resultaat te behalen..

Voor meer informatie >> website LED factory...Innovatieve LED-toepassingen

.Voor innovatieve LED-toepassingen… LED factory!

Leverancier duurzame producten