KRNWTR bevordert kraanwater drinken

Kraanwater drinken = goed voor het milieu!

Kraanwater drinkenKRNWTR bevordert kraanwater drinken en is een initiatief van WeTapWater: een onafhankelijke organisatie met een maatschappelijke ideologie. WeTapWater is op 1 januari 2010 opgericht door Tetsuro Miyazaki en Tom Niekamp – twee vrienden die zich ergeren aan onze wegwerpcultuur.

Kraanwater drinken

Door kraanwater drinken te promoten, wil KRNWTR de belasting voor ons milieu terugdringen. Want meer kraanwater betekent minder ontginning van water, minder productie van plastic verpakkingen, minder transport, minder koeling en minder afval.

Kraanwater drinken is een ideale aanvulling op het MVO-beleid van uw bedrijf. U vermindert de milieubelasting en uw bedrijf zorgt voor een positieve invloed op onze leefomgeving.

Overstappen op kraanwater drinken is goed voor uw bedrijf, het milieu en uw medewerkers.

Kraanwater drinken is goed voor uw bedrijf

Door het drinken van kraanwater in plaats van plastic flessenwater bespaart een bedrijf met 100 medewerkers zo´n 8.500,- per jaar én draagt er mee bij aan het terugdringen van CO2 uitstoot tot bijna 16.000 Kg per jaar.

Kraanwater drinken is goed voor uw medewerkers

kraanwater drinken

75% van ons lichaam en hersenen bestaat uit water. We moeten ongeveer 1,5 liter water per dag drinken. Wie genoeg water drinkt is alerter en productiever.

Voordelen van kraanwater drinken:

  • Kraanwater drinken laat je beter functioneren
  • Kraanwater drinken bevordert het onthouden en concentreren
  • Kraanwater drinken voorkomt hoofdpijn
  • Kraanwater drinken maakt dat je je fitter voelt.

Wanneer uw medewerkers voldoende kraanwater drinken, heeft dat dus de nodige positieve voordelen voor hun gezondheid. Daarnaast steunt u met de overstap op kraanwater drinken een goed doel. Met KRNWTR binnen uw organisatie laat u zien dat u geeft om het welzijn en ontwikkeling van uw personeel en de maatschappij.

Kraanwater drinkenMet KRNWTR krijgt kraanwater drinken een gezicht. Het merk vertelt op sympathieke wijze een authentiek verhaal. Hierdoor verschuift het imago van kraanwater drinken van ‘goedkoop’ naar ‘een bewuste keuze’. Werknemers worden bewuster en KRNWTR helpt bij een duurzamere uitstraling.

.
Voor meer informatie >> website KRNWTR

KRNWTR is een Social Enterprise

Bevorder óók kraanwater drinken binnen uw bedrijf !

Leverancier duurzame producten

Kraanwater drinken