Het Nieuwe Ondernemen

Panel ´Het Nieuwe Ondernemen` van Follow the Money

Het Nieuwe Ondernemen

Enkel en alleen ondernemen om financieel rendement te behalen is op de lange termijn onhoudbaar. Het ´nieuwe ondernemen` – waarbij mens en planeet centraal staan – krijgt in Nederland steeds meer voet aan de grond. Maar hoe werkt dit precies? Waar liggen de kansen voor nieuwe ondernemers? Tegen welke muren lopen ze aan? Hoe maken we onderscheid tussen de ondernemers die daadwerkelijk maatschappelijke en ecologische waarde creëren, en degenen die doen alsof?

Het Nieuwe OndernemenOm hierover met ondernemers, investeerders en consumenten in gesprek te gaan heeft Follow the Money (FTM) – de inmiddels bekende beweging van onafhankelijke journalisten – onlangs een panel geopend over het ‘nieuwe ondernemen’. Hoe werkt dit nieuwe ondernemen – waarbij mens en planeet centraal staan – precies? Waar liggen de kansen voor nieuwe ondernemers? En tegen welke muren lopen ze aan?

Ben jij een ´nieuwe ondernemer` (of wil je dat worden), een impact investeerder of een geïnteresseerde consument? Dan is deelname aan het panel ´Het Nieuwe Ondernemen` wellicht ook interessant voor jóu.

Het Nieuwe Ondernemen - Meer informatie

Wanneer je meedoet aan het panel ontvang je regelmatig een vragenlijst. Ook ontvang je updates over wat er binnen FTM gaande is en wordt je als eerste uitgenodigd voor events over het nieuwe ondernemen waar je andere professionals uit het veld kunt ontmoeten.

Wil je meedoen?
Dan kun je je hier registreren:Het Nieuwe Ondernemen - Mee doen