De Groene Verzekering

Bent u op zoek naar een duurzame, groene verzekering…?

De Groene VerzekeringDeGroene-Verzekering is een initiatief van Hofstede Assurantiën uit Groningen – met meer dan 15 jaar ervaring in de verzekeringsbranche – en is in 2012 gestart met het realiseren van echt positieve veranderingen, door premies van verzekeringsmaatschappijen zodanig te gebruiken dat het mens en milieu ten goede komt en duurzame ontwikkeling bevordert.

Binnen de missie van DeGroene-Verzekering ligt dan ook besloten: bijgedragen aan een stabiele en rechtvaardige economie c.q. verzekeringssector.

DeGroene-VerzekDe Groene Verzekeringering is een echte challenger in de verzekeringsmarkt. Klanten worden geholpen de meest duurzame, groene verzekeringsmaatschappij te selecteren. DeGroene-Verzekering doet zaken op een unieke, eerlijke en transparantie manier en doet alleen zaken met bedrijven en organisaties die een gezond milieu en gezonde natuur ondersteunen. U kunt hierbij ondermeer denken aan duurzame energieprojecten, biologische landbouw, recycling bedrijven en projecten voor natuurbehoud.

Zakelijke verzekeringen van DeGroene-Verzekering

Naast de nodige verzekeringen voor particulieren, biedt DeGroene-Verzekering speciale verzekeringen voor de zakelijke markt. Van uw bedrijfspand en leaseauto tot de aansprakelijkheid van uw werknemers én de arbeidsongeschiktheid van uzelf, voor dit alles biedt DeGroene-Verzekering u een onafhankelijk en onbevooroordeeld advies, waarbij: oplossingen niet alleen in verzekeringen worden gezocht, gratis controle van brandblusmiddelen is inbegrepen en gewerkt wordt op basis van winstdeling en pakketkorting tot 10%.

DeGroene-Verzekering inventariseert uw bedrijfsrisico´s

Binnen het dienstenpakket van DeGroene-Verzekering zijn ook diensten opgenomen voor het inventariseren van bedrijfsrisico’s. Inzicht in uw bedrijfsrisico’s is een voorwaarde voor het afsluiten van de juiste bedrijfsverzekeringen. Met onze Risico Inventarisatie en bijbehorende aanpak voor risicoanalyse krijgt u een compleet, transparant overzicht van uw bedrijfsrisico´s.

Voor meer informatie >> website van DeGroene-Verzekering

De Groene Verzekering

Leverancier duurzame diensten