Green Earth Products – Promotionele producten

Duurzame promotionele producten

Duurzame promotionele productenGreen Earth Products levert duurzame promotionele producten aan bedrijven en is een jong bedrijf met een moderne manier van denken, gebaseerd op meer dan 65 jaar ervaring in de branche van promotionele producten.

Er is gekozen voor een duurzame aanpak op basis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Ons succes met deze aanpak is reeds bevestigd door het behalen van diverse (ISO) certificaten. In september 2011 heeft Green Earth Products het MVO certificaat behaald. Wij hechten zeer aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Promotionele jute tassen

Duurzame promotionele productenWij leveren promotionele jute tassen in alle mogelijke vormen (bijvoorbeeld ook wijntassen), maten en kleuren. Bedrukt en onbedrukt. Jute tassen bieden vele voordelen ten opzichte van de alom bekende plastic tassen:

  • Jute tassen zijn duurzaam
  • Jute heeft een zeer lage CO2 footprint
  • Jute heeft een zeer lage water footprint
  • Jute heeft een zeer lage ecologische footprint
  • Jute is Cradle to Cradle
  • Jute tassen zijn biologisch afbreekbaar
  • Jute tassen zijn 100% composteerbaar
  • Jute tassen zijn extreem sterk
  • Jute tassen zijn herbruikbaar en daardoor milieuvriendelijk
  • Jute tassen zijn hip en trendy!

Een hippe, duurzame jute tas bedrukt met uw logo zal alle aandacht naar zich toe trekken. Bedrukte tassen zijn ook een ideaal relatiegeschenk omdat de tassen erg vaak hergebruikt zullen worden. Ook bent u verantwoord bezig omdat de tassen van duurzaam materiaal en op een eerlijke wijze worden geproduceerd!

Bij voorkeur worden de jute tassen gedrukt middels zeefdruk, maar het is ook mogelijk om een transfer of een borduring op de tassen te plaatsen.

Wij zijn ook voorkeursleverancier van WakaWaka producten

Duurzame promotionele productenDe producten van WakaWaka beschikken over de meest efficiënte solar led-lamp ter wereld. Het product is voorzien van gepatenteerde, revolutionaire solar technologie die zorgt voor 16 uur uitstekend licht op maar 1 dag laden in de zon.

Alle verkochte WakaWaka producten in o.a. Europa en Noord-Amerika zorgen ervoor dat de lamp nog betaalbaarder wordt voor consumenten in ontwikkelingslanden. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor een educatieprogramma waarin studenten wordt geleerd wat de voordelen zijn van hygiëne, verantwoord omgaan met grondstoffen, schoon drinkwater, groene energiebronnen, etc.

Daarnaast wordt een deel van de verkoopopbrengst gestort naar de WakaWaka Foundation en zijn er regelmatig acties waarbij de lampen weggegeven worden aan mensen die hier erg mee geholpen zijn. Bestemmingen zijn daarbij locaties zoals Haïti (slachtoffers van de aardbeving) en Syrië (vluchtelingen van de burgeroorlog).

Voor meer informatie >> website Green Earth Products

Voor duurzame promotionele producten… Green Earth Products!

Duurzame promotionele producten

Leverancier duurzame producten