The Footprint Challenge

Betrek uw medewerkers bij uw duurzaamheidsdoelstellingen !

duurzaamheidsdoelstellingen medewerkersZoekt u een leuke, laagdrempelige manier om uw medewerkers te betrekken bij de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf?

The Footprint Challenge biedt uitkomst!

Wij bieden bedrijven een interactieve bewustwordings- en gedragsveranderingstool om medewerkers op een ludieke manier te betrekken bij de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf.

Wij maken het begrip duurzaamheid leuk en concreet door uw medewerkers uit te dagen hun eigen voetafdruk in 40 dagen te verkleinen.

Hoe we dat doen?
duurzaamheidsdoelstellingen medewerkersDoor een combinatie van inzicht, kennis, actie en inspiratie. Met de Footprint quickscan krijgen medewerkers inzicht hoe groot hun voetafdruk is, afgezet tegen de gemiddelde voetafdruk binnen uw bedrijf. De Footprint quiz vergroot de kennis over de voetafdruk en de impact van kleine acties en met het Footprint reductie actieplan kunnen medewerkers op een laagdrempelige manier aan de slag.

Via Footprint nieuwsbrieven, online community en, indien gewenst, Footprint events, wordt gezorgd voor de broodnodige inspiratie en motivatie om de voetafdruk in 40 dagen te verkleinen. Uiteraard gaat alles onder de deskundige begeleiding van een online Footprint reductietherapeut.

Kleine acties, groot verschil!

Ons dienstenpakket in grote lijnen

  • The Footprint Challenge
    Medewerkers gaan individueel of in teams met elkaar de uitdaging aan om in 40 dagen hun persoonlijke voetafdruk te verkleinen. De Challenge wordt op maat gemaakt, dus er kan ingespeeld worden op specifieke wensen van uw organisatie.
  • The Footprint Battle
    Een battle tussen meerdere organisaties, bijvoorbeeld tussen bedrijven op een bedrijventerrein.
  • The Footprint Coach
    Input voor communicatie-uitingen, projectmanagement en organisatie van workshops en evenementen op het gebied van duurzaamheid en MVO.

Voor meer informatie >> website The Footprint Challenge

The Footprint Challenge staat ook op De Duurzame Kaart

Betrekt u óók uw medewerkers bij uw duurzaamheidsdoelstellingen ?

duurzaamheidsdoelstellingen medewerkersLeverancier duurzame diensten