ErasmusX – Duurzame Architectuur

Duurzame architectuur voor bedrijven, gemeenten en particulieren

Duurzame architectuurMet ruim 20 jaar ervaring en vakmanschap is ErasmusX een bedrijf met specialistische kennis op het gebied van duurzame architectuur. Deze duurzame architectuur past zij toe bij het ontwerpen van op maat gemaakte woningen en gebouwen voor bedrijven, gemeenten en particulieren.

Door bij de uitvoering van een ontwerp gebruik te maken van echte duurzame materialen heeft elk gebouw een natuurlijke uitstraling. Daarbij beschikt ErasmusX over eigen vakmensen die het mogelijk maken om elk op basis van duurzame architectuur gerealiseerd ontwerp een unieke vorm en uitstraling te geven.

Duurzame architectuur die bij u past

Duurzame architectuurEcologische gebouwen heb je in alle vormen en maten. Voor elke bouwstijl en voor elke ruimte kan er op basis van duurzame architectuur een ontwerp op maat worden gemaakt. Doordat ErasmusX een enorme kennis op het gebied van duurzaamheid in huis heeft, met een gedegen ervaring op het gebied van ecologie, kan ErasmusX op basis van duurzame architectuur een ontwerp maken dat bij u past.

Bij de op basis van duurzame architectuur ontworpen woningen en gebouwen kan er gekozen worden uit verschillende soorten duurzame materialen.

De ´eco woning` als resultaat van duurzame architectuur

Op basis van duurzame architectuur heeft ErasmusX de ´eco woning` ontworpen. Bij deze duurzame ´eco woning` staat gezondheid, ecologie en duurzaamheid centraal. Dat is niet alleen terug te zien in het ontwerp, maar ook in het materiaalgebruik bij de uitvoering van het ontwerp.

Voor meer informatie >> website ErasmusX

ErasmusX staat ook op De Duurzame Kaart

Voor duurzame architectuur… ErasmusX !

Leverancier duurzame diensten

Duurzame architectuur