E2-Energie – Zonne-energie systemen

zonne-energie systemenE2-Energie levert zonne-energie systemen voor consumenten en bedrijven in Nederland. Met haar professionele zonne-energie systemen wil E2-Energie stappen zetten naar een duurzame(r) samenleving.

10 jaar lang werkten de oprichters van E2-Energie bij WeerOnline. Daar zagen ze de geweldige potentie van zonne-energie systemen. Met een sterke drive voor een betere wereld willen alle medewerkers van E2-Energie een substantiële bijdrage leveren aan de inzet van zonne-energie systemen voor wonen en werken!

Zonne-energie systemenZonne-energie technieken/producten

E2-Energie gebruikt de volgende duurzame energie technieken en producten voor de ontwikkeling en realisatie van zonne-energie systemen:

  • Met zonnepanelen kunnen de meeste bedrijven en consumenten 50% tot 100% van hun behoefte in elektriciteit zelf opwekken. Zonnepanelen hebben een levensduur van 25 jaar, waardoor tegen een lage kostprijs van ongeveer € 0,07 per kWh stroom kunnen opwekken.
  • Met een zonneboiler kan zonne-energie worden omgezet in warmte voor o.a. tapwater. Hiermee is een jaarlijkse besparing van ongeveer 200 tot 500m3 gas te realiseren voor een gemiddeld huishouden.

Geïnstalleerde zonne-energie systemen

Met meer dan 2.000 installaties en 30.000 geïnstalleerde zonnepanelen bij bedrijven en particulieren is E2-Energie één van de grootste en meest ervaren installateurs van zonne-energie systemen in Nederland.

Voor meer informatie >> website E2-Energie

Voor duurzame energie middels zonne-energie systemen… E2-Energie!

Zonne-energie systemen

Leverancier duurzame producten