Wat zijn Members?

membershipOnze Members zijn bedrijven en instellingen die verbonden zijn aan het B2B platform Duurzame Diensten & Duurzame Producten en zich – naast een eigen duurzame bedrijfsvoering – richten op verduurzaming van activiteiten en processen binnen het Nederlands bedrijfsleven.

Toetsingscriteria voor Members

Members worden uitsluitend toegelaten tot het platform Duurzame Diensten & Duurzame Producten na een grondige screening van hun bedrijfsvoering, welke aantoonbaar gericht moet zijn op het principe van duurzaam ondernemen. Members hoeven zich daarbij (anders dan Partners) niet specifiek te richten op het zélf leveren van duurzame diensten en/of duurzame producten. Daarnaast moet de dienstverlening met name gericht zijn op bedrijven en instellingen.

Verder wordt er op toegezien dat onze Members onderling zo veel mogelijk complementair zijn.
(wij nemen slechts 1 leverancier per sector/vakgebied/regio als Member binnen ons platform op)

Overzicht van onze Members.

Wat bieden wij onze Members?

  • GRATIS: Een eigen Bedrijfspresentatie binnen het platform, met link naar eigen website.
  • GRATIS: Optimale vindbaarheid binnen Google door zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • GRATIS: Promotie op social media, waarbij de deelnemende bedrijven en organisaties twee maal per week (om toerbeurt) onder de aandacht worden gebracht op onder meer Facebook en Twitter.
  • Daarnaast kunnen bedrijven en organisaties middels dit platform hun bedrijfsnieuws via dit platform laten verspreiden door dit aan te melden bij het platform. Er zal daarvoor dan een speciale Blog op het platform worden aangemaakt, die vervolgens óók zal verschijnen binnen Facebook en Twitter  (Dit laatste is uitsluitend gratis voor Members die een vrijwillige jaarbijdrage hebben gedoneerd).

Aanmelden als duurzame Member