Duurzame leveranciers

Duurzame leveranciers binnen duurzaam platform

duurzame leveranciersBinnen ons platform voor leveranciers van duurzame diensten en/of duurzame producten willen wij een praktische invulling geven aan het begrip duurzaamheid c.q. duurzaam ondernemen door een zo breed mogelijk scala van onderling complementaire duurzame leveranciers in zicht te brengen.

Daarbij is het onze bedoeling om deze duurzame leveranciers – die door ons geselecteerd zijn op kwaliteit en duurzaamheid van hun diensten, producten en bedrijfsvoering – onder de aandacht te brengen bij bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar duurzame leveranciers. Wij bieden hen graag een ´one-stop adres` voor het vinden van duurzame leveranciers.

Sinds wij op 1 februari 2014 ons platform op het Internet hebben gelanceerd, hebben we de nodige leveranciers gescreend op basis van de toetsingscriteria die wij hanteren bij het bepalen of er al dan niet sprake is van duurzame leveranciers. Ons streven is uiteindelijk om een overzicht van duurzame leveranciers aan te kunnen bieden, die gezamenlijk representatief zijn voor het totale scala van onderling complementaire duurzame diensten en duurzame producten zoals deze door het Nederlandse bedrijfsleven worden geleverd.

Wilt u daarbij helpen door duurzame leveranciers bij ons in zicht te brengen, die qua aangeboden duurzame diensten en/of duurzame producten complementair zijn aan de reeds binnen ons platform opgenomen duurzame leveranciers? Dan zullen wij uw hulp in dank aanvaarden!

Voor een overzicht van de tot nu toe binnen ons platform opgenomen duurzame leveranciers, verwijzen wij u graag naar onze volgende pagina´s:

Voor duurzame leveranciers bent u hier dus op het juiste adres!