Zero2Green – De Duurzame Distributeur

Zero2Green - De Duurzame Distributeur

Zero2Green richt zich als duurzame distributeur op het 100% elektrisch vervoeren van (duurzame) goederen op interstedelijke trajecten en levert daarbij ook advies en bemiddeling aan bedrijven die het lastig vinden om hun logistiek duurzaam en emissieloos in te richten.

De passie van zero2green is het verbeteren van de kwaliteit van de lucht die we constant inademen en het reduceren van de gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen in en rond onze steden. Niets doen aan duurzaamheid is in de huidige tijd geen optie meer. Maar hoe zeer de meeste bedrijven en organisaties niets liever willen dan duurzaam ondernemen, lukt het niet altijd 100%.

zero2green daagt bedrijven en organisaties uit nu daadwerkelijk te investeren in het duurzamer maken van hun complete distributiekanaal. De boel duurzaam in beweging krijgen. Daar gaat het om! Het mes snijdt aan twee kanten: Hoe schoner de onderneming hoe schoner het imago.

Hoe kan Zero2Green ook úw bedrijf of organisatie helpen?

Het leveren van koeriersdiensten middels 100% elektrisch vervoer:
zero2green biedt met 100% duurzame koeriers daadwerkelijke oplossingen voor interstedelijke distributie voor bedrijven en organisaties die echt gaan voor groen.

De focus ligt nu vooral op een schone binnenstad. Daar wordt de duurzame samenleving steeds zichtbaarder met fietskoeriers en elektrische vervoersmiddelen. Helaas geldt dit (nog) niet voor interstedelijk transport. Hierdoor bepalen auto’s en vrachtwagens met veel CO2 uitstoot nog steeds het straatbeeld tussen de steden. Terwijl er mogelijkheden genoeg zijn dit te veranderen. Nu de wil nog.
Daar gaat zero2green iets aan doen! 

Advies en/of bemiddeling:
Wilt u wel schoon en duurzaam vervoeren maar weet u niet waar te beginnen, of wilt u een update over de huidige stand van zaken mbt elektrisch vervoer of alternatieven, of wilt u uw logistieke keten op duurzaamheid laten doorlichten? Dan kan zero2green u advies geven en/of in contact brengen met de juiste partner(s) om u duurzaam op weg te helpen.

Voor meer informatie >> website van Zero2Green

Zero2Green is graag ook úw duurzame distributeur!

Zero2Green is graag ook úw duurzame distributeur!

Leverancier duurzame diensten