Urban Green Luxury – Duurzame beplanting

Duurzame beplanting voor bedrijven en instellingen

duurzame beplantingHet aanbrengen van duurzame beplanting geeft uw bedrijf een rijke uitstraling, het ademt sfeer en zorgt voor een prettig werkklimaat.

De duurzame beplanting wordt door Urban Green Luxury geïnstalleerd op basis van hydrocultuur. Zo worden de wortels op een evenwichtige manier gevoed en blijft de beplanting mooi en weelderig. Daarbij verzorgt Urban Green Luxury het volledige onderhoud van uw duurzame beplanting.

Duurzame beplanting zorgt ook voor een gezond werkklimaat

duurzame beplantingDuurzame beplanting zuivert de lucht, maakt ons gelukkiger, gezonder en ziet er natuurlijk prachtig uit. De door Urban Green Luxury gebruikte indoor kamerplanten worden geteeld in eigen land, met een breed scala van verschillende soorten. Van grote, exotische bomen naar kleine, kleurrijke desktop kantoor planten. Wist u trouwens dat planten stressverlagend en concentratie verhogend werken?

Zoekt u verticale duurzame beplanting ?

duurzame beplanting

Ook dan kan Urban Green Luxury u helpen. Of het nu Verticale tuin of Greenwalls heet, het zijn uitdrukkingen die staan voor een groene muur van planten. Wie veert er nu niet op van prachtig groene duurzame beplanting die je buiten of binnen tegenkomt?

Urban Green Luxury maakt bij verticale duurzame beplanting gebruik van NextGen. Dit is een duurzaam modulair systeem, gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam Eco-synthetisch materiaal, die in vele maten te verkrijgen is. Afhankelijk van de afmetingen is daarbij geen stroom, water, toe- en afvoer nodig.

Levering van prachtig design plantmeubilair is ook mogelijk. Dit in vele soorten en maten en leverbaar in alle RAL kleuren, mat of glanzend.

Of zoekt u duurzame beplanting in de vorm van een Moswand ?

duurzame beplantingDuurzame beplanting in de vorm van een Moswand is zacht, heerlijk geurend en mooi van kleur en gemaakt met gestabiliseerd IJslands rendiermos. Het mos wordt behandeld met een zoutoplossing en behoudt daardoor zijn vorm en soepelheid. Er zijn ruim 25 kleuren beschikbaar, kleuren die zijn verkregen door plantaardige en gifvrije kleurstoffen te gebruiken. Het resultaat is adembenemend mooi en onderhoudsvrij.

Urban Green Luxury ontwerpt en installeert elk project zelf. Vrijwel elk patroon is te realiseren.

Meer over Urban Green Luxury

Urban Green Luxury is een jonge onderneming, maar de grondleggers hebben bij elkaar 25 jaar ervaring op het gebied van verticale tuinen, interieurbeplanting, elektra, assimilatie, irrigatie en Urban Farming.

Urban Green Luxury kenmerkt zich door het gebruik van materialen in het premium segment van gerecyclede stoffen, materialen die al een zinvol leven hebben gehad en bovendien kwalitatief en duurzaam zijn.

Wilt u meer weten over duurzame beplanting…?

Voor meer informatie >> website Urban Green Luxury

duurzame beplanting

Leverancier duurzame diensten

Voor duurzame beplanting dus… Urban Green Luxury !