De Duurzame Kaart

De Duurzame Kaart – een nieuw duurzaam initiatief !

de duurzame kaartDe Duurzame Kaart is een initiatief van enkele duurzame ondernemers, met als doel om alle duurzame bedrijven in Nederland – zowel B2B als B2C gericht – letterlijk op de (duurzame) kaart te zetten.

Deze duurzame kaart (zie onderstaand voorbeeld) toont op dit moment nog maar enkele duurzame bedrijven en het is de initiatiefnemers er dan ook alles aan gelegen om het aantal bedrijven op De Duurzame Kaart zo snel mogelijk uit te breiden. Vandaar dat vermelding op deze duurzame kaart tot eind 2016 GRATIS is.

Doe er uw voordeel mee en zorg dat ook úw duurzaam bedrijf op deze duurzame kaart wordt gezet!

Wat is speciaal aan De Duurzame Kaart ?

  • Op De Duurzame Kaart worden zo veel mogelijk ondernemers uit alle branches verzameld, B2B – B2C etc.
  • Middels filters vindt men de duurzame ondernemer die men zoekt. Net zo gemakkelijk als bijvoorbeeld een product zoeken en vinden op Bol.com.
  • Elk bedrijf krijgt op De Duurzame Kaart een one-page webpagina, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt naar grootte van een bedrijf. Elk bedrijf, groot of klein, heeft dus dezelfde basis faciliteiten. Een bedrijf kan zich alleen onderscheiden op inhoud.
  • Ondernemers op De Duurzame Kaart zijn middels Focus-Tags transparant over de stappen die zij nemen in het verduurzamen van hun bedrijf. Ze kunnen daar met updates, rating-sterren en reacties zover op in gaan als zij zelf wensen.
  • Potentiële klanten hebben vervolgens de mogelijkheid om binnen De Duurzame Kaart middels Focus-Tags te filteren op een duurzaam onderwerp dat hen na aan het hart ligt.

Voor meer informatie over De Duurzame Kaart:
Jouw bedrijf op De Duurzame Kaart
Bekijk De Duurzame Kaart

Zie ook: Bedrijfspresentatie op ons platform

de duurzame kaart

>> duurzaam nieuws <<