Bartmanzboot – Duurzaam vergaderen

Duurzaam vergaderen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam..
Duurzaam vergaderen aan de Vecht

Bartmanzboot biedt een mooie, originele en duurzame locatie waar vergaderen echt effectief wordt en uw workshop extra cachet krijgt. Dat zit hem in de service, dat zit hem in de ruimte, dat zit hem in het uitzicht en dat zit hem in het water… of eigenlijk: op het water.

Duurzaam vergaderen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam.Op een ruime woonboot met veel licht in een prachtige en rustige omgeving, bent u er even helemaal uit. Bartmanzboot gelooft erin dat het loskomen uit de dagelijkse routine weg van de werkplek u veel ontspannener maakt. En dit komt uw creativiteit ten goede. Het uitzicht op het kabbelende water van de Vecht helpt daar goed bij.

Duurzaam vergaderen op de Bartmanzboot heeft dus duidelijk z´n voordelen!

Duurzaam vergaderen tussen Utrecht en Amsterdam

Bartmanzboot is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en is daardoor vanuit het hele land goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Bartmanzboot is de grootste woonboot in de omgeving en is in de jaren ’60 ontworpen door de Leeuwardense architect De la Fontaine Verweij. Het toepassen van strakke lijnen in terugkomende verhoudingen en het creëren van veel lichtinval, hebben bij het ontwerp een belangrijke rol gespeeld. Overdag hoeven daarom geen lampen te branden. Onlangs is de boot nog volledig gerenoveerd en geïsoleerd, waardoor onnodig energiegebruik wordt voorkomen. De afgenomen elektriciteit wordt voor 100% opgewekt uit windenergie. Daarnaast zullen in de nabije toekomst – bij verdere ontwikkeling van de faciliteiten – ook zonnepanelen op het dak worden geïnstalleerd.

Duurzaam vergaderen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam.Ook bij de inrichting is zo veel mogelijk rekening gehouden met milieu en duurzaamheid, waarbij gebruik werd gemaakt van zo veel mogelijk gerecycled materiaal. Zo zijn de speciaal op maat gemaakte tafels vervaardigd van hergebruikt steigerhout. De stoelen zijn gemaakt van oude buisframes en opnieuw bespannen en bekleed. Een aantal lampen is van oude augurkenpotten gemaakt in een sociale werkplaats. Ook zijn er plannen om regenwater te gebruiken voor het doorspoelen van het toilet. Zo wordt continu nagedacht over verduurzaming van Bartmanzboot.

Duurzaam vergaderen met optimale faciliteiten

De catering is lokaal en bestaat zo veel mogelijk uit streekprodukten, terwijl de koffie ‘Rainforest Alliance Certified’ is, met oog voor een eerlijke handel en rekening houdend met natuur en milieu.

Voor duurzaam vergaderen op de Bartmanzboot zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • gratis parkeergelegenheid op zeer beperkte loopafstand van de boot
  • centraal geplaatste vergadertafel met voldoende ruimte voor 14 vergaderaars
  • espresso-apparaat met vers gemalen bonen en cappuccino van verse biologische melk
  • wifi
  • beamer met groot scherm en laserpen
  • flipover met schrijfgerei
  • houtgestookte open haard
  • balkon op het water

Duurzaam vergaderen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam.Indien u dit wenst kan een heerlijke lunch worden verzorgd. Deze wordt bereid door een lokaal restaurant met een uitstekende en smaakvolle catering.

Ook is een boottocht mogelijk in een fraai gerenoveerde sloep die door de Engelsen gebruikt is tijdens de oorlog op de Falklands. Of in een mooie salonboot. U stapt dan van de ene boot zo in de andere… Een taxiservice per boot behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie >> website Bartmanzboot

Leverancier duurzame diensten

Voor duurzaam vergaderen aan de Vecht… Bartmanzboot!

Voor meer duurzame vergaderlocaties >> Duurzaam vergaderen

Duurzaam vergaderen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam.