Zalsman Kampen – CO2 neutraal drukwerk

CO2-neutraal drukwerk met een sociale impact

CO2-neutraal drukwerkZalsman Kampen levert CO2-neutraal drukwerk en is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen). Het bedrijf is per 1 januari 2012 gestart en gehuisvest in het pand van IMpact. De drukkerij is volledig aangepast aan de moderne werkomgeving en is rolstoelvriendelijk, terwijl de verwarming middels aardwarmte werkt.

CO2-neutraal drukwerkIn onze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 40 mensen, waarvan 32 personen – die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben – gedetacheerd zijn bij Zalsman Kampen. Verder is er een nauwe samenwerking met de overige afdelingen binnen IMpact om samen orders te verwerken.

Veel bedrijven en gemeenten die geïnteresseerd zijn in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en CO2-neutraal drukwerk prefereren weten ons te vinden.

CO2-neutraal drukwerk geleverd met 100% elektrisch vervoer

CO2-neutraal duurzaam drukwerkAls leverancier van CO2-neutraal drukwerk hebben we onze carbon footprint laten berekenen en planten bossen aan op Sumatra om onze CO2 uitstoot 100% te compenseren. Dit gebeurt in samenwerking met het bedrijf CO2 Operate.

Om onze CO2 uitstoot zo veel mogelijk te reduceren leveren we al ons CO2-neutraal duurzaam drukwerk in de regio met 100% elektrisch vervoer.

Oók op zoek naar CO2-neutraal duurzaam drukwerk ?

Om het bestaansrecht van onze drukkerij en de werkgelegenheid van onze mensen te kunnen waarborgen, zijn we op zoek naar meer drukwerk of handelingswerk! Daarbij denken wij aan stichtingen en organisaties die affiniteit hebben met sociaal ondernemen of bewust kiezen voor CO2-neutraal drukwerk.

Voor meer informatie >> website Zalsman Kampen

Zie ook: Inspiratie voor People, Planet en Print

CO2-neutraal drukwerk.
Aangezien Zalsman Kampen onderdeel uitmaakt van het grafimedia bedrijf Zalsman B.V. in Zwolle, kunnen wij met ons CO2-neutraal duurzaam drukwerk – ongeacht uw wensen – altijd een totaaloplossing op maat bieden..

Voor CO2-neutraal drukwerk… Zalsman Kampen!

Leverancier duurzame producten

CO2-neutraal drukwerk