TVILIGHT BV – Intelligente straatverlichting

Intelligente, duurzame straatverlichting

Duurzame straatverlichting / Intelligente straatverlichtingTvilight BV is marktleider in intelligente, duurzame straatverlichting. Deze straatverlichting werkt met draadloze systemen, waarmee openbare verlichting op afstand beheerd kan worden.

Waarom intelligente, duurzame straatverlichting ?

De energie die nodig is om de 91 miljoen straatlantaarns in Europa te laten branden, zorgt voor een energierekening van meer dan 10 miljard euro en resulteert in meer dan 40 miljoen ton CO2-uitstoot (dit is gelijk aan van 20 miljoen auto’s) per jaar. Dit is een flinke verspilling van energie, in het bijzonder bij het verlichten van de lege straten als er niemand in de buurt is. Onze systemen verminderen het energieverbruik van straatverlichting tot 80% en de onderhoudskosten tot 50%.

Hoe maken we intelligente, duurzame straatverlichting ?

Duurzame straatverlichting / Intelligente straatverlichtingOm straatverlichting efficiënter te maken, heeft Tvilight BV samengewerkt met de Technische Universiteit Delft om een revolutionaire oplossing voor intelligente straatverlichting te ontwikkelen en te introduceren.

Onze producten zijn gebaseerd op gepatenteerde sensortechnologie en bieden licht op maat. Dit betekent: de juiste hoeveelheid licht waar en wanneer het nodig is. De intelligente straatverlichting bestaat uit dimbare lampen (bijv. LED lampen) en draadloze sensoren. Tijdens daluren (wanneer het niet druk is op straat) zijn de lichten gedimd. De duurzame verlichting wordt aangestuurd door middel van bewegingsdetectie. Deze oplossing is geschikt voor zowel conventionele (PLL, SON, HID) straatverlichting als nieuwe LED lampen.

Intelligente straatverlichting / Duurzame straatverlichting Als er een voetganger, fietser of auto de straat in komt, dan wordt de omgeving rondom helder verlicht. Als er geen beweging wordt geregistreerd, blijven de lichten gedimd. Intelligente straatverlichting combineert energiebesparing met veiligheid.

Waar maken we deze intelligente straatverlichting ?

Ons bedrijf is gevestigd in Groningen, waar een multinationaal, multidisciplinair team samenwerkt om de toekomst van duurzame, intelligente straatverlichting te creëren met behulp van slimme besturingselementen.

Voor meer informatie >> website Tvilight BV

Voor intelligente, duurzame straatverlichting… Tvilight !

Duurzame straatverlichting / Intelligente straatverlichting

Klik op bovenstaande afbeelding voor de VIDEO ´Intelligent Lighting on Texel`

Leverancier duurzame producten

Duurzame straatverlichting / Intelligente straatverlichting