TTIP Leaks

Geheime documenten over TTIP onderhandelingen

TTIP onderhandelingenGreenpeace Nederland heeft onder de naam ´TTIP Leaks` geheime documenten gepubliceerd over de TTIP onderhandelingen. Dit om de zo nodige transparantie inzake deze TTIP onderhandelingen te bevorderen en op basis daarvan een goed geïnformeerd publiek debat over de TTIP onderhandelingen inhoud te geven.

De onderhandelingen over een TTIP verdrag dreigen te leiden tot verregaande consequenties voor het milieu en de levens van meer dan 800 miljoen burgers in Europa en de Verenigde Staten. De geheime documenten over de TTIP onderhandelingen bevestigen dat de sterke bezwaren die miljoenen burgers inmiddels al hebben geuit niet ongegrond zijn: de TTIP onderhandelingen dreigen te resulteren in een enorme verschuiving van macht van burgers c.q. democratisch gekozen regeringen naar de ´big business`.

De geheime documenten over de TTIP onderhandelingen zijn te vinden op de website van Greenpeace Nederland. Klik daarvoor op de onderstaande afbeelding/link:

TTIP leaks - TTIP onderhandelingen

PS: Maak op de Greenpeace pagina gebruik van het menu aan de linkerkant, waarmee u de diverse onderdelen van de geheime documenten over de TTIP onderhandelingen afzonderlijk kunt bekijken (en eventueel downloaden). Ook het menu-item FAQ is aan te bevelen.

Help deze geheime documenten over de TTIP onderhandelingen verspreiden !

>> duurzaam nieuws <<