Steun Daphne !

Crowdfunding campagne Daphne van der Vaart

Crowdfunding campagne Daphne van der VaartWij vestigen graag de aandacht op de crowdfunding campagne van Daphne van der Vaart, waarmee zij als Olympiër in-de-dop haar deelname aan de Sailing World Cup in Miami (24 – 29 januari 2017) hoopt te kunnen bekostigen.

Daphne maakt sinds 2011 deel uit van de Talentploeg van het Watersportverbond en is bezig om haar droom werkelijkheid te laten worden: een medaille op de Olympische Spelen van Tokio in 2020! Om echter gekwalificeerd te kunnen worden als lid van de Nederlandse zeilploeg die in 2020 naar Tokio afreist, is haar deelname aan de Sailing World Cup in Miami van groot belang.

Daphne is een bijzondere jonge vrouw met een ´groen` hart, die zich – naast haar zware trainingsactiviteiten in het topzeilcentrum van Nederland in Scheveningen en een HBO studie – ondermeer ook bezig houdt met het geven van presentaties op scholen over de gevolgen van de klimaatverandering. Dit als ambassadeur van ´Bring in The Dutch`. Daarbij vestigt zij de aandacht op de stijging van het water in onze oceanen en de vervuiling ervan. Vooral dat laatste vindt zij uiteraard erg belangrijk, want tussen plastic zakken en afval zeilen is niet zo leuk…

Uw bijdrage aan haar crowdfunding campagne kan variëren tussen 10 Euro en 3.000 Euro, waarbij het voor bedrijven zeer interessant wordt vanaf 1.500 Euro omdat Daphne dan een jaar lang zal rondvaren met uw bedrijfsnaam! (ondermeer bij het WK Zeilen in Nederland en – als het haar met uw bijdrage lukt – bij de Sailing World Cup in Miami)
LET OP: Voor bijdragen van 1.500 of 3.000 Euro is er maar één plaats beschikbaar!

Wilt u Daphne van der Vaart steunen?
Kijk dan op: Crowdfunding campagne Daphne van der Vaart

Crowdfunding campagne Daphne van der Vaart

>> duurzaam nieuws <<