Windenergie systeem PowerNEST operationeel !

Windenergie systeem PowerNEST operationeelNa jaren van onderzoek en ontwikkeling is het eerste full-size PowerNEST windenergie systeem van onze duurzame partner IBIS Power nu operationeel. Een geweldige prestatie, waarmee we Alexander Suma (CEO van IBIS Power) en zijn team dan ook van harte feliciteren!

Windenergie systeem PowerNEST operationeelDit eerste (full-size) PowerNEST windenergie systeem staat op het terrein van de Eemshaven in de provincie Groningen, waar gedurende de komende maanden testresultaten zullen worden verzameld.
Voor zover deze testresultaten afwijken van de opgewekte vermogens die eerder al in een ´laboratorium omgeving` zijn gemeten, zullen eventueel nog aanpassingen binnen de constructie worden doorgevoerd.

Daarna zal dit innovatieve windenergie systeem definitief in productie worden genomen en kan een begin gemaakt worden met de levering aan opdrachtgevers, waarvan er nu al een aantal aanwezig is.

Om een beeld te geven van dit innovatieve PowerNEST windenergie systeem, hebben wij onderstaand een link naar een video op YouTube opgenomen.

(klik op onderstaande afbeelding)

Windenergie systeem PowerNEST operationeel

PowerNEST is spinning and already producing energy for the grid! A very promising innovation coming alive!

PowerNEST… een windenergie systeem dat werkelijk innovatief is !

>> duurzaam nieuws <<