PaperWise – Duurzaam Papier en Karton

duurzaam papier / duurzaam kartonWise with waste, dat is de visie van PaperWise. Waarom landbouwafval vernietigen, terwijl het verwerkt kan worden tot een perfecte grondstof voor duurzaam papier en duurzaam karton?

Uit landbouwafval wordt cellulose gewonnen. Met veel aandacht voor mens en milieu verwerkt PaperWise deze cellulose vervolgens tot hoogwaardig, duurzaam papier en duurzaam karton. Daarbij is het productieproces van PaperWise volledig CO2 neutraal.

duurzaam papier / duurzaam kartonDoor te kiezen voor PaperWise kiest u voor duurzaam papier en duurzaam karton van de hoogste kwaliteit én voor 50% minder milieubelasting in vergelijking met FSC-papier op basis van verse houtvezels. Het duurzame (vouw)karton is uitstekend geschikt voor ondermeer verpakkingsdoeleinden. Met FSC kiest u al voor kwaliteit en milieu, maar met PaperWise gaat u nog een stapje verder.

Duurzaam Papier

duurzaam papier / duurzaam kartonDuurzaam papier van PaperWise is een revolutionair nieuw soort papier, dat in verschillende formaten en grammages beschikbaar is. Ook notitieblokken, schriften, papier op rol etc. kunnen op verzoek geleverd worden. Het duurzaam papier van PaperWise is volledig storingsvrij te gebruiken op alle printers, kopieerapparaten en drukpersen.

Waarom kiezen voor duurzaam papier van PaperWise?

  • A-kwaliteit duurzaam papier;
  • Duurzaam papier inkopen beantwoordt aan uw duurzaamheidsdoelstellingen;
  • Multifunctioneel duurzaam papier voor alle printers, kopieerapparaten en drukpersen;
  • Helder wit duurzaam papier, laat afbeeldingen in kleur en zwart-wit tot leven komen;
  • Duurzaam papier is milieuvriendelijk.

Voor meer informatie >> website PaperWise

PaperWise staat ook op De Duurzame Kaart

Voor duurzaam papier en duurzaam karton… PaperWise !

Duurzaam Papier - Duurzaam Karton

Leverancier duurzame producten