Searious Business

Voor schone oceanen

schone oceanenSearious Business beijvert zich voor schone oceanen en doet dit middels initiatieven op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Daarbij ligt de nadruk vooral op het definiëren en implementeren van meer duurzame werkwijzen voor het produceren en distribueren van goederen.

Searious Business werkt daarbij samen met leiders binnen het bedrijfsleven, onderzoeksinstituten, NGO´s, overheden en andere stakeholders met eenzelfde visie aangaande de noodzaak voor schone oceanen (zonder plasticafval) en een duurzamer samenleving in z´n algemeenheid.

Schone oceanen zonder plasticafval

schone oceanenEen van de initiatieven van Searious Business gericht op schone oceanen is het project ´1.000Druppels`. Bedrijven en organisaties wordt daarbij de mogelijkheid geboden om zich middels een ´Plastic-Scan` bewust te worden van het potentieel aan verbeteringen op gebied van plasticgebruik en plasticafval binnen de eigen organisatie.

De Plastic-Scan bestaat uit 9 vragen. Hiermee krijgt men in ca. 10 minuten tijd al duidelijk waar de mogelijkheden liggen voor de eigen organisatie om mee te werken aan het bereiken van schone oceanen. De uitslag wordt per e-mail toegezonden en bestaat uit een ranking A-F, waarbij een ‘A’ staat voor de beste benadering van plastic gebruik. Met de uitslag krijgt iedere deelnemer 5 tips mee om met zijn/haar bedrijf of organisatie hoger in de ranking te komen.

Bent u als bedrijf of organisatie óók voor schone oceanen?schone oceanen

De eerste 1.000 MKB’ers kunnen de Plastic-Scan vanaf 12 juli 2016 kosteloos online invullen!

Schone oceanen moeten we ook schoon houden!

Het prachtige initiatief van Boyan Slat (The Ocean Cleanup) is er op gericht om onze oceanen schoon te maken. Searious Business wil er voor zorgen dat onze oceanen daarna ook schoon blijven en doet dit door bedrijven en organisaties behulpzaam te zijn bij het zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk omgaan met plastic.

Voor meer informatie >> website Searious Business

Searious Business staat ook op De Duurzame Kaart

schone oceanen

Leverancier duurzame diensten

Deel dit met uw netwerk:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone