Mondial Movers – Duurzame verhuizers

Duurzame verhuizers … ook voor úw bedrijf!

Duurzame verhuizersMondial Movers is een landelijk opererende duurzame verhuizer, met 28 vestigingen door het gehele land.

Vanuit het centrale kantoor in Alblasserdam richt Mondial Movers zich op de organisatie en participatie voor activiteiten en projecten die de dagelijkse bedrijfsvoering van de vestigingen van de participerende duurzame verhuizers overstijgen.

Duurzame verhuizers met ISO certificering en CO2 compensatie

 • Mondial Movers is een koploper in het maatschappelijk verantwoord, duurzaam ondernemen. Al in 2010 ontving Mondial Movers de ISO 26000 Koploperbokaal.
 • Als duurzame verhuizer is Mondial Movers gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement).
 • Verder werkt Mondial Movers als duurzame verhuizer samen met Soil & More voor CO2 compensatie. Soil and More is een geaccrediteerde organisatie die de vergoedingen voor CO₂compensatie volledig inzet voor het opzetten van duurzame projecten, zoals composteringsprojecten in de derde wereld. Door compostering van bijvoorbeeld afval wordt niet alleen de CO₂uitstoot verminderd, maar wordt ook de vruchtbaarheid van de landbouwgrond verbeterd. De lokale bevolking heeft dus een dubbel profijt van dit soort projecten.
 • Mondial Movers heeft tweemaal de Kristalprijs voor het Beste MKB-bedrijf van Nederland mogen ontvangen in het kader van transparantie in haar gecombineerd sociaaleconomisch duurzaamheidsverslag.

Duurzame verhuizersactiviteiten van Mondial Movers zijn ondermeer:

 • duurzame verhuizersAcquisitie, coördinatie en bewaking van verhuiscontracten;
 • Nationale en internationale inboedel, bedrijfs- en projectverhuizingen;
 • Opslag, registratie en beheer van inboedels, goederen en archieven volgens klantspecificaties;
 • Self Storage (Inboedelhotel);
 • Transport en distributie van goederen;
 • Ontvangst, opslag en vrijgave van douanegoederen;
 • Verhuismanagement via Mondial Movers Projectmanagement.

duurzame verhuizersKortom, Mondial Movers verzorgt als duurzame verhuizer een compleet pakket dienstverlening op verhuisgebied voor alle soorten van bedrijven en organisaties.

Het MKB heeft daarbij rechtstreeks contact met één van de 28 vestigingen in Nederland, terwijl grotere bedrijven of bedrijven met meerdere vestigingen contact onderhouden via het hoofdkantoor in Alblasserdam.

Mondial Movers werkt met opgeleide duurzame verhuizers

Mondial Movers heeft opgeleide duurzame verhuizers in dienst en verzorgt (alleen of in samenwerking met de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers of de lokale ROC’s) ook opleidingen voor functies als: Projectverhuizer, Voorman projectverhuizer, Zorgverhuizer, Handyman, Art-Handler, ICE-Verhuizer en Servicemedewerker.

Mondial Movers grondlegger van De Verhuisfamilie
Mondial Movers heeft in 2014 een goede doelen stichting opgericht, De Verhuisfamilie. De Verhuisfamilie is een stichting die minvermogende burgers zonder sociaal vangnet ondersteunt bij een verhuizing. In de optiek van de stichting werken lokale vrijwilligers en duurzame verhuizers samen om de hulpvrager van dienst te zijn. Eind 2014 heeft De Verhuisfamilie, uit handen van minister Plasterk en staatssecretaris van Rijn, de Meer dan Handen Vrijwilligersprijs 2014 mogen ontvangen.

Voor meer informatie >> website Mondial Movers

Zie ook:
Mondial Movers verlaagt CO2-uitstoot met 19% tov 2014

Duurzame verhuizers vindt u dus bij Mondial Movers!

Leverancier duurzame diensten

duurzame verhuizers