Bezoek ons op de MAEXchange

Ons duurzame initiatief op de MAEXchange

MAEXchangeDoor inzicht te geven in de maatschappelijke waarde van initiatieven vanuit de samenleving maakt de MAEXchange een tot nu toe moeilijk te doorgronden sector transparant. De MAEXchange wil uitgroeien tot dé graadmeter van de gerealiseerde maatschappelijke waarde in Nederland. De waarde per initiatief en de totale waarde van deze nieuwe Topsector wordt zichtbaar.

De MAEXchange laat niet alleen zien dat er steeds meer mooie initiatieven vanuit de samenleving ontstaan, maar bevordert ook investeren en participeren in sociaal-maatschappelijke initiatieven. De MAEXchange is er voor de maatschappelijke initiatieven, maar ook voor bedrijven, overheden en fondsen die deze initiatieven steunen.

De MAEXchange wil uitgroeien tot een belangrijke en nuttige schakel in de transitie naar een nieuw samenspel, een nieuwe (deel)economie, een maatschappij waarin vanuit de samenleving steeds meer initiatief wordt genomen door de mensen zelf. De MAEXchange faciliteert de verduurzaming van deze ontwikkeling.

>> Bezoek ons op de MAEXchange <<

.
Klik op onderstaande afbeelding voor een video over de MAEXchange:

Video MAEXchange

Klik op afbeelding voor video over de MAEXchange