Aanmelding/deelname in principe gratis

non-profit

Het platform (voor en door leveranciers van) Duurzame Diensten & Duurzame Producten is in februari 2014 als non-profit initiatief door ondergetekende opgestart. Hierbij verzorg ik op pro-deo basis het onderhoud en de verdere uitbouw van dit Internet-platform en het daaraan gekoppelde social media netwerk op Facebook, Twitter en Linkedin.

Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het vindbaar maken van dit Internet-platform (en de daarbinnen opgenomen duurzame bedrijven) binnen de organische zoekresultaten van Google.

Duurzame bedrijven en organisaties op dit platform kunnen hierdoor profiteren van onder meer de volgende (GRATIS) voordelen:

  • Eigen Bedrijfspresentatie binnen het platform met link naar de eigen website,
  • Optimale vindbaarheid binnen Google door zoekmachine optimalisatie (SEO),
  • Promotie op social media, waarbij de deelnemende bedrijven en organisaties twee maal per week (om toerbeurt) onder de aandacht worden gebracht op onder meer Facebook en Twitter.

Waarom ´in principe` gratis?

Om de verdere uitbouw van dit platform optimaal te kunnen realiseren, is het noodzakelijk dat – naast de door mij op pro-deo basis bestede uren – ook enkele externe (voor mij out-of-pocket) kosten worden gemaakt voor een professionele hosting van dit Internet-platform en enige additionele promotie activiteiten op het Internet.

In de maand oktober van ieder jaar ontvangen alle bedrijven en organisaties op ons platform (onze Partners en Members) dan ook een verzoek om een kleine vrijwillige jaarbijdrage ad 35,00 Euro (vijfendertig Euro) te doneren, om de bedoelde externe kosten te helpen afdekken.

Deze (vrijwillige) jaarlijkse bijdrage is absoluut geen verplichting voor het als bedrijf of organisatie opgenomen worden (en blijven) binnen dit Internet-platform!! (daarvoor wordt uitsluitend gekeken naar onze toetsingscriteria)

BONUS voor betalende bedrijven

Bedrijven en organisaties op dit platform die in de maand oktober een vrijwillige jaarbijdrage ad 35,00 Euro doneren, kunnen tijdens het jaar waarvoor de bijdrage geldt te allen tijde hun bedrijfsnieuws gratis via dit platform laten verspreiden door dit aan te melden bij het platform. Ondergetekende zal dan een speciale Blog op het platform aanmaken, die vervolgens óók binnen Facebook en Twitter zal verschijnen.

Nico van der Wel