Innovatie-evenement

Innovatie-evenement voor de agro- en tuinbouwsector

Innovatie-evenement voor de tuinbouw- en agrosectorPersbericht van de Kamer van Koophandel

Op 5 juli 2017 organiseren de Kamer van Koophandel en de Greenports Aalsmeer en Noord-Holland Noord het innovatie-evenement  “Innovatie Ontketend Slimme oplossingen voor een groene toekomst” rond duurzaamheid en innovatie in de agro- en tuinbouwsector.

>> Programma en Locatie van het Innovatie-evenement <<

Tijdens de bijeenkomst staan de innovatie-uitdagingen van bedrijven centraal

Innovatie-evenement voor de agro- en tuinbouwsectorOp het evenement in Hotel Inntel te Zaandam worden innovatie-uitdagingen door een aantal bedrijven (de zgn. uitdagers) gepitcht. Na de pitches krijgen de deelnemers tijdens de Kennismarkt de gelegenheid om onder vier ogen hun idee/oplossing te delen met de uitdagers. De uitdagers bepalen aan de hand van de ingebrachte oplossingen of ze met de betreffende bedrijven in zee willen gaan.

Daarnaast zijn er op de Informatiemarkt diverse stands aanwezig met organisaties op het gebied van innovatie, internationale uitdagingen, financiering van innovatie, hulp bij octrooien in samenwerkingsverbanden, informatie en advies, etc.

En natuurlijk is er volop ruimte om te netwerken!

Geïnteresseerd?
Dan kunt u zich hier aanmelden voor kosteloze deelname:

Aanmelden voor Innovatie-evenement

Voor meer informatie over dit innovatie-evenement kan contact worden opgenomen met Elly van Wattingen (06-22930133) en Lydia de Vries (06-52505970) van de Kamer van Koophandel.

Innovatie-evenement voor de agro- en tuinbouwsector

>> duurzaam nieuws <<