Green4Print – Printmaterialen

Duurzame printmaterialen voor de grafische industrie

Duurzame PrintmaterialenGreen4Print is een jonge innovatieve producent van duurzame printmaterialen en levert ondermeer offset inkt die gekenmerkt wordt als de ‘meest groene vellenoffset inkt’ ter wereld.

Op basis van biobased producten bedient Green4Print de grafische industrie met haar duurzame printmaterialen en neemt daarmee binnen deze bedrijfskolom een unieke, vooruitstrevende positie in.

Productie van printmaterialen op basis van een duurzaam bedrijfsbeleid

De bedrijfsexploitatie alsmede de productie van duurzame printmaterialen voldoen bij Green4Print aan de norm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het duurzaamheids-, milieu- en gezondheidsbeleid is ontstaan vanuit respect en bezorgdheid voor onze leefomgeving. Werkomstandigheden van werknemers in de gehele supply-chain én de gezondheid van gebruikers van drukwerk dienen onder andere als uitgangspunt bij de productontwikkeling en uitvoering van de bedrijfsfilosofie.Duurzame Printmaterialen

Als organisatie bezigt Green4Print een duurzame bedrijfsstrategie op het gebied van huisvesting, mobiliteit, transport en logistiek. Het bedrijfspand van Green4Print is gebouwd met duurzame materialen en de bedrijfsvoertuigen voldoen aan de hoogste milieu-eisen.

Duurzame printmaterialen met EPEA en ISEGA toetsing en certificering

Green4Print heeft een integrale benadering van duurzaam milieubeleid. Het bedrijf streeft naar een bedrijfsvoering zonder enige vorm van schadelijke emissies, en een productieproces waarbij vrijwel geen afval ontstaat. De bedrijfsvoering en productkwaliteit van de duurzame printmaterialen wordt extern getoetst en gecertificeerd door externe partijen als EPEA en ISEGA.

Voor meer informatie >> website Green4Print

Duurzame printmaterialen met oog voor de nieuwe generatie na ons!

Leverancier duurzame producten

Duurzame Printmaterialen