Green Premium

Eco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenkenEco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenken

Wij zijn er van overtuigd dat de branche van promotionele relatiegeschenken en kleding langzaam maar zeker aan het veranderen is. De tijd dat er allemaal nutteloze dingen werden weggegeven die meteen in de prullenbak belanden is voorbij. Relatiegeschenken moeten nuttig, functioneel, van hoge kwaliteit en ook duurzaam, eco-vriendelijk zijn.

Relatiegeschenken moeten naar onze mening ook goed aansluiten bij de missie en visie van het bedrijf dat ze weggeeft. Steeds vaker wordt duurzaamheid verankerd in dergelijke missies. Green Premium loopt op dit gebied voorop in de branche van eco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenken en wij blijven deze positie met onze huidige strategie en visie continu nastreven.

Eco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenkenDit doen we door enerzijds zoveel mogelijk eco-vriendelijke relatiegeschenken te verkopen. Maar, ook als organisatie laten wij zien dat we waarde hechten aan duurzaamheid en dat we zelf ook actief met duurzaamheid bezig zijn. Ons motto is: “Practice what you preach“.

Duurzaamheid gaat bij ons verder dan het product alleen. Zo zijn voor ons de volgende aspecten belangrijk bij het samenstellen van ons assortiment aan eco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenken:

  • Grondstoffen
  • Productieproces
  • Werkomstandigheden
  • Transport

Eco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenkenWij streven er naar om op basis van een goed advies functionele, creatieve en duurzame promotionele relatiegeschenken aan onze klanten te leveren. Eco-vriendelijke, duurzame producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Voor meer informatie >> website Green Premium

Green Premium is onderdeel van P&P Projects uit Groningen. Wij mogen ons tot de meest duurzame bedrijven van Nederland rekenen. Daar zijn we enorm trots op! Leest u hier wat wij zélf zoal aan duurzaamheid doen.

Voor eco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenken… Green Premium!

Leverancier duurzame producten

Eco-vriendelijke, duurzame relatiegeschenken