Florapro – Duurzame bloemisten

Duurzame bloemisten voor bedrijven en instellingen

duurzame bloemisten - duurzame bloemistFlorapro is als duurzame bloemist gespecialiseerd in het leveren van duurzaam geteelde bloemen en planten aan bedrijven en instellingen.

Voor al uw wensen en vragen op het gebied van duurzaam geteelde bloemen en planten kunt u dus bij deze duurzame bloemist terecht!

duurzame bloemisten - duurzame bloemistDuurzaam ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn voor Florapro als duurzame bloemist essentiële begrippen. In 2009 behaalde Florapro dan ook als eerste bloemist in Nederland, het certificaat ´Barometer Duurzame Bloemist`.

Voor het verkrijgen van dit certificaat dienen bloemisten te voldoen aan diverse criteria op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en het inkopen van duurzame materialen. De gecertificeerde duurzame bloemisten worden onafhankelijk getoetst door het internationale Société Générale de Surveillance (SGS).

Duurzame bloemisten met 100% elektrisch vervoer

Voor de bezorging van duurzame bloemen, interieurbeplanting, etc. maakt Florapro als eerste duurzame bloemist gebruik van volledig elektrische bestelauto´s.

Meer informatie over Florapro >> website Florapro

duurzame bloemisten - duurzame bloemist

Florapro… ook úw duurzame bloemist…?


Landelijk netwerk van duurzame bloemisten (FloraNL)

Duurzame bloemisten netwerkDe initiatiefnemers van Florapro hebben tevens het initiatief genomen voor het opzetten van FloraNL, een landelijk netwerk van duurzame bloemisten.

Duurzame bloemisten kunnen zich aansluiten bij dit netwerk ná een grondige evaluatie van de mate van duurzaamheid van hun bedrijfsvoering en noodzakelijke certificering op het gebied van duurzaamheid.

De binnen het FloraNL netwerk deelnemende duurzame bloemisten worden door Florapro ondersteund bij hun bedrijfsvoering middels het online order-­ en administratiesysteem Mijn FloraNL en kunnen gebruik maken van de binnen het kader van FloraNL ontwikkelde nieuwe concepten, zoals de ´BloemenboxX`.

Meer informatie over FloraNL >> website FloraNL

duurzame bloemisten

Voor duurzame bloemisten dus… FloraNL !

Leverancier duurzame diensten