Duurzame Kaart

De Duurzame Kaart zet duurzame ondernemers op de kaart !

De Duurzame KaartDe Duurzame Kaart is een nieuw – medio 2016 gelanceerd – portaal voor consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijf dat duurzame producten of diensten levert.

De Duurzame Kaart is dus een exclusief portaal voor uitsluitend bedrijven en organisaties die voldoen aan duidelijke criteria op het gebied van duurzaam ondernemen!

Waarom ook úw bedrijf op De Duurzame Kaart …?

  • De Duurzame KaartUw bedrijf is prominent zichtbaar voor uw doelgroep; consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame dienst of product weten uw bedrijf te vinden.
  • U krijgt een speciale (eigen) webpagina binnen het portaal van De Duurzame Kaart, waarop u uw bedrijf (of organisatie) uitgebreid kunt profileren.
  • Als deelnemer binnen het portaal kunt u uw aanbiedingen gratis promoten.
  • De Duurzame Kaart biedt een inspirerend netwerk, waarbinnen u in contact kunt komen met andere duurzame ondernemers.
  • Door het gebruik van ´Focus-Tags`binnen De Duurzame Kaart, kan uw bedrijf of organisatie snel gevonden worden door consumenten met eenzelfde focus.

De deelnemers aan De Duurzame Kaart vormen een netwerk van duurzame ondernemers voor wie De Duurzame Kaart ook gezamenlijke activiteiten organiseert. Mede hierdoor krijgt u dus meer mogelijkheden om in contact te komen met ondernemers die, net als u, de wereld mooier achter willen laten voor de volgende generaties.

Voor meer informatie en aanmelden:
.
Bekijk De Duurzame Kaart
Aanmelden voor De Duurzame Kaart

De Duurzame Kaart

Leverancier duurzame diensten