Denkwijze van een ´Captain of Industry` (2)

SHELL: The continuing story…

Shell - Ben van Beurden in NieuwsuurDe topman van Shell, de heer Ben van Beurden, speelde zichzelf afgelopen week ´in de kijker` door een interview in het programma Nieuwsuur. Daarbij rezen mij de haren ten berge (heeft Shell nu nog steeds niet begrepen wat er óók van Shell verwacht wordt na de Klimaattop in Parijs …?!)

Aangezien ik niet denk (en zéker niet hoop) dat ik de enige ben die zich heeft geërgerd aan de dommepraat van de heer Van Beurden, wil ik hier verwijzen naar onderstaande persiflage van ´De Partizanen`. Hopelijk helpt het ook anderen om de opgelopen ergernis met een lach te verwerken 🙂

SHELL - De Partizanen

(klik op bovenstaande afbeelding om de persiflage van De Partizanen op YouTube te bekijken)

Waarom ´The continuing story` ?

Omdat ik me al eerder heb geërgerd aan een (voormalig) topman van Shell, Jeroen van der Veer, die zich óók al niet van z´n beste kant liet zien tijdens een uitzending van het programma ´De achterkant van het Gelijk` (zie mijn Blog van 16 november 2014)

Dit bericht is gepubliceerd door Nico van der Wel
en geeft niet persé ook de mening van al onze Partners en Members weer.

>> duurzaam nieuws <<