Correctbook – herbruikbaar schrijfblok

Herbruikbaar schrijfblok met een sociale impact

herbruikbaar schrijfblokCorrectbook is een sociale onderneming die zich inzet tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden. 250 miljoen kinderen hebben geen schoolmateriaal om te leren schrijven. Correctbook heeft daarom een herbruikbaar schrijfblok ontwikkeld.

herbruikbaar schrijfblokCorrectbook verkoopt een variëteit aan innovatieve producten aan zowel bedrijven als consumenten, waarbij 10% tot 25% van de omzet wordt gebruikt om het herbruikbaar schrijfblok vervolgens te kunnen doneren aan scholen en leerlingen binnen achterstandswijken in Zuid-Afrika.

Herbruikbaar schrijfblok (en andere duurzame producten) voor Bedrijven

Wilt u als bedrijf of organisatie ook úw kantoor groener maken met het herbruikbaar schrijfblok en andere innovatieve duurzame producten, waarmee u tegelijkertijd meedoet aan het bestrijden van analfabetisme? Dan kunt u bij Correctbook terecht!

herbruikbaar schrijfblokCorrectbook ontwikkelt haar producten (waaronder het herbruikbaar schrijfblok – elke werknemer heeft dan nog maar één notitieblok nodig…!) voor een verscheidenheid van bedrijven, zoals ondermeer Shell en T-Mobile. Daarbij worden deze producten door Correctbook in de eigen huisstijl van haar klanten ontwikkeld.

Een herbruikbaar schrijfblok op maat is voor de zakelijke markt beschikbaar vanaf 25 stuks en kan in diverse formaten worden geleverd.

Correctbook zet zich overigens in voor zowel een duurzame productie als ook circulair gebruik van haar producten en levert haar duurzame producten óók aan onderwijsinstellingen.

Zie ook de actie Correctbook Office 2020

Voor meer informatie >> website van Correctbook

Correctbook doet goed werk met haar herbruikbaar schrijfblok !

Leverancier duurzame producten

herbruikbaar schrijfblok