Circulaire Markt

circulaire marktOp dinsdag 12 september 2017 organiseert de Duurzame Leverancier in samenwerking met onze duurzame member GroenGeld een bijeenkomst met een Circulaire Markt voor duurzame leveranciers en facilitaire inkopers.

GroenGeld deelnemers laten zien hoe de circulaire economie er in de praktijk uit ziet. Omlijst door de liedjes van Roos Blufpand en met een kopje (h)eerlijke koffie in de hand, struin je langs de kramen.

Laat je inspireren door de hoge kwaliteit van de waren en de unieke verhalen van de ondernemers. Eet je CO2-neutrale lunch, deel kennis en ervaring met andere bezoekers en bouw samen aan nieuwe netwerken. Maak je organisatie of bedrijf op een makkelijke manier veel aantrekkelijker voor interne en externe stakeholders.

B2B Duurzaam inkopen is een makkie op de Circulaire Markt. Laat je verrassen door de nieuwe producten en diensten met bewezen kwaliteit, waarmee je organisatie groener en socialer wordt. Denk aan postbezorging, maatpakken, werkkleding, koffie, voertuigen, catering… en nog veel meer. Voel hoe een Tesla zit of klim op het zadel van een koeriersfiets.

Trek je stoute schoenen aan en kom naar deze Circulaire Markt !

circulaire markt

>> meer duurzaam nieuws <<

Deel dit met uw netwerk:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone