Boen Groen – Milieuvriendelijk schoonmaken

Milieuvriendelijk schoonmakenBoen Groen is een gespecialiseerd milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf dat met name binnen de regio ´Groot Amsterdam` actief is. Voor Boen Groen geldt dat schoonmaken pas echt schoon is, als het op een milieuvriendelijke manier gebeurt.

Boen Groen gaat dan ook in alle opzichten zo milieuvriendelijk mogelijk te werk bij het dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging binnen bedrijven en instellingen.

Wat omvat het milieuvriendelijk schoonmaken van Boen Groen zoal?

  • milieuvriendelijk schoonmakenBoen Groen gebruikt bij het schoonmaken milieuvriendelijke reinigingsproducten én verpakkingen. Er wordt bij het schoonmaken uitsluitend gebruik gemaakt van reinigingsproducten die biologisch afbreekbaar zijn en daarom niet schadelijk zijn voor mensen, dieren of planten. Ook zijn de verpakkingen van de gebruikte schoonmaakmiddelen van milieuvriendelijk materiaal.
  • Bij Boen Groen wordt gewerkt op basis van milieuneutraal transport: het Boen Groen team gaat op de fiets of met het openbaar vervoer naar het werk. Indien er tijdens het werk een auto of scooter moet worden gebruikt, is deze altijd elektrisch.
  • Boen Groen medewerkers beperken tijdens het schoonmaken zo veel mogelijk het watergebruik. Ook gaan zij efficiënt om met licht en warmte om zo op alle mogelijke manieren inhoud te geven aan het principe van Milieuvriendelijk Schoonmaken.
  • milieuvriendelijk schoonmakenBinnen haar personeelsbeleid zorgt Boen Groen er voor dat het personeel een realistische werkdruk heeft. Er worden alleen haalbare schoonmaakprogramma’s voor werknemers opgesteld. Boen Groen medewerkers werken onder goede arbeidsvoorwaarden en worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

Boen Groen staat voor milieuvriendelijk én sociaal schoonmaken

milieuvriendelijk schoonmakenDe oprichter van Boen Groen, Yasin Bokadid, is een sociaal bewogen mens, die zich onder meer ook richt op het in dienst nemen van vluchtelingen en andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zélf heeft hij – tijdens zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam – als werkstudent bij een schoonmaakbedrijf gewerkt.

Als werkstudent zag deze geboren Amsterdammer op de werkvloer dus met eigen ogen wat er misging: liters chemicaliën verdwenen in de gootsteen en er werd veel water verspild. Daarnaast was er sprake van een veel te hoge werkdruk bij het personeel. Yasin had de overtuiging dat dit anders kon en begon in 2013 met Boen Groen, ‘het milieuvriendelijkste schoonmaakbedrijf van Amsterdam’.

Gespecialiseerd in milieuvriendelijk schoonmaken binnen diverse branches

Boen Groen biedt gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor bedrijfs- en kantoorruimtes van bedrijven en instellingen binnen verschillende branches, zoals: Horeca, Hotels, Restaurants, Scholen, Retail, etc. Daarbij wordt voor elke branche een op maat gemaakt schoonmaakprogramma opgesteld.

Wilt u meer weten?
Kijk dan op de website van Boen Groen

Voor milieuvriendelijk schoonmaken… schakel Boen Groen in !

milieuvriendelijk schoonmaken

Leverancier duurzame diensten