De AfvalMarkt – Bedrijfsafval afvoeren

bedrijfsafval afvoerenWilt u uw bedrijfsafval afvoeren…?

Veel bedrijven produceren nog steeds veel bedrijfsafval, wat een (financiële) last is voor hen én een probleem voor ons milieu. De AfvalMarkt helpt deze bedrijven bij het vinden van de economisch meest gunstige oplossingen voor het afvoeren van hun bedrijfsafval met de minste milieudruk. Dat houdt in dat voor het afvoeren van bedrijfsafval naar oplossingen gezocht wordt die verder reiken dan alleen de inzet van afvalverwerkende bedrijven.

Bedrijfsafval afvoeren op basis van de Ladder van Lansink

Bedrijfsafval afvoerenOm het afvoeren van bedrijfsafval naar duurzaamheid te classificeren, gebruikt de AfvalMarkt de welbekende “Ladder van Lansink”. Oplossingen die hoger op de ladder staan, zijn – naast hun mindere milieudruk – ook economisch interessanter. Het voorkomen van afval is altijd goedkoper dan het hergebruiken of recyclen ervan.

De AfvalMarkt heeft de Ladder van Lansink gecombineerd met de te behalen financiële meeropbrengsten bij het afvoeren van bedrijfsafval, waardoor zowel de winst voor het milieu als ook het extra financieel rendement zichtbaar worden.

Afvoeren van bedrijfsafval kan ook kunst opleveren

Regelmatig wordt de AfvalMarkt door bedrijven en organisaties benaderd met de vraag of er met het afgevoerde bedrijfsafval ook iets “creatiefs” gedaan kan worden. Op basis daarvan zijn de volgende mogelijkheden ontwikkeld:

  • afvalkunst laten maken met eigen bedrijfsafval
  • afvalkunst als evenement
  • afvalkunst kopen of huren.

Voor meer informatie >> website De AfvalMarkt

De AfvalMarkt staat ook op De Duurzame Kaart

Bedrijfsafval afvoeren

Bedrijfsafval afvoeren middels de AfvalMarkt levert winst op
voor bedrijven
én maatschappelijke winst voor ons allemaal!

Leverancier duurzame diensten