AFVALBOX voor afval scheiden

Afval scheiden met de duurzame AFVALBOX

Afval scheiden met de AFVALBOXDe duurzame AFVALBOX is toepasbaar binnen ondermeer bedrijven, instellingen en scholen om op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier afval te scheiden.

Door met de AFVALBOX afval te scheiden, kan het afval op een overzichtelijke en efficiënte manier gerecycled worden door afvalrecycling bedrijven.

De AFVALBOX zélf wordt geen afval, omdat deze na jarenlang gebruik uitstekend geschikt is om zelf 100% gerecycled te worden.

Afval scheiden met een FSC gecertificeerd en recyclebaar product

Afval scheiden met de AFVALBOXDe AFVALBOX wordt gemaakt van het mono materiaal kraftliner. Dit is een houtproduct waarvoor geen bestaande bossen worden gekapt, maar waarvoor speciaal nieuwe bomen worden gekweekt (alles op basis van FSC certificering).

Kraftliner maakt dat de boxen waarmee u en uw medewerkers afval scheiden zeer geschikt zijn voor recycling, omdat de vezels lang zijn. Daarnaast is de grondstof zuiver, zeer sterk en vrij ongevoelig voor vocht (het gedraagt zich nog als hout). De bij de productie gebruikte lijm is een voedsel goedgekeurde versie.

Afval scheiden voor een beter leefmilieu

Afval scheiden met de AFVALBOXDoor bedrijfsmatig afval te scheiden met de AFVALBOX kunnen bedrijven en instellingen een belangrijke bijdrage leveren aan een beter leefmilieu.

In de omgeving van werkplekken kunnen de traditionele prullenbakken worden vervangen door afvalstraatjes voor het scheiden van afval.

Doordat medewerkers met hun afval naar de bakken moeten lopen, draagt dit ook nog eens bij aan het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers.

Voor meer informatie >> website van AFVALBOX

Afval scheiden met de AFVALBOX

AFVALBOX… de meest duurzame oplossing voor afval scheiden !

Leverancier duurzame producten